גל

יחס מזלזל לעובד

איךאני אמור להתיחס ליחס מזלזל מצד המעסיק ראה משפט כדוגמא:"X היקר... אני חושבת שיש לך בעיה ואתה רואה דברים לא קיימים במילים תמימות. אני כמעסיק יכולה לזמן אותך מתי שאני רוצה ולאיפה שאני רוצה אבל במקום זה אני נותנת לך את הכבוד והנוחות של למצא זמן שמתאים לך ולא יפריע לך בלוז. ובתמורה אתה יוצא עלי? כמו שאמתי תמצא זמן אתה אני אנסה (במידת האפשר להתקוונן) אתה צריך על זה להגיד - תודה על ההתחשבות ולא - חוצפנית"

עו"ד אריק שלו

איני מבין את נסיבות השיחה, אם מדובר בויכוח או מריבה עם המעסיק, אין מדובר כאן בסוגיה משפטית. אם מדובר בהתעמרות שיטתית, העניין שונה. עם זאת, לא ציינת מה אתה מעוניין לעשות או כמה זמן עבדת במקום העבודה ובאיזה היקף. 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה