צביקה

שעות נוספות

כיצד מחושבים שעות נוספות? אני עובד 3 פעמים בשבוע משמרת ביום חול של 16 שעות ומשמרת ביום שישי של 19 שעות ומשמרת ביום שבת של 20 שעות קראתי לפי מה שכתבת שמעבר ל- 8 שעות זה שעות נוספות אבל מה קורה ביום שישי ויום שבת? אני מתחיל ביום שישי בבוקר ומסיים ביום שישי בלילה ביום שבת אני מתחיל בבוקר ומסיים יום למחרת בלילה תודה

עו"ד אריק שלו

במקום עבודה הפועל לפי עבודה רגיל, קרי 6 ימים בשבוע, אורך יום עבודה עומד על 8 שעות. גם בשישי ושבת אורך יום העבודה צריך לעמוד על 8 שעות. אלא אם מדובר במשמרת לילה בא אורך המשמרת יהיה שעה פחות כלומר 7 שעות. 073-2505373

צביקה

אז איך מחושבים לי שעות נוספות אם אני עובד 3 פעמים בשבוע בלבד? משמרות של 16 שעות ובשישי שבת 19 שעות?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה