אופיר

תביעה חברה אבטחה

שלום עבדתי בחברת שמירה שהיה לי בה טוב ואז פנה אליי חבר והציע לי שיש חברה שצריכה עובדים דחוף דחוף ומוכנה לשלם יותר כסף ואמר לי תיגש לראיון ניגשתי לראיון לאחר שיחה אם האחראי הובטח לי שישלמו לי יותר ממה שאני מקבל בחברה הקודמת כדאי שאני יעזוב במיידי אפילו שלחו אליי מכפר שמריהו לראשון לציון הסעה שאני יגיע בשביל העבודה אבל מה שלא אמרו לי שזה זמני עד שהוא ימצא עובדים אם נשק אני הגעתי לעבודה יום יום בזמן בשעות שהייתי אמור לעבוד גם בימים שהייתי אמור להיות בחופש שקראו לי לעבודה הגעתי לפני כחודשיים שלוש עבדתי באחד הסניפים שלהם ובאחד מן הימים קיבלתי שיחת פלאפון מהאחראי שעשו לי ביקורת ונכשלתי בה שבעצם זה לא היה תרגיל הוא רצה להכניס מישהו אם נשק ואז הוא העביר אותי לסניף אחר בסניף הזה עבדתי חודשיים והסיפור חזר על עצמו הוא אמר שעשו לי ביקורת ונכשלתי בה ושהתעקשתי לדעת מי עשה לי תביקורת ובמה נכשלתי נאמר לי שלא היה לי ביקורת מצאנו מישהו אם קורס מתקדם ונשק ודרך הודעה הודיעו לי שאתה לא יכול להגיע יותר לעבודה עבדתי שם במשך 5 חודשים ללא בעיות אבקש לדעת האם יש מקום לתביעה תעזרו לי בבקשה

עו"ד אריק שלו

ניכר כי החברה התנהלה מולך בחוסר תום לב, כמו כן, אם פוטרת ללא שימוע וללא מתן הודעה מוקדמת, הפיטורים נעשו שלא כדין והינך יכול לתבוע בבית הדין לעבודה. 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה