הדר

שמירת הריון

שלום! רציתי להתייעץ : קיבלתי המלצה לשמירת הריון מהרופא המטפל בי ב 26.2 ועד הלידה שהיתה ב 23.4 ( כמעט חודשיים) פדיתי ימיי מחלה שהיו ברשותי כ 28 ימים. ביטוח לאומי לא אישר את תביעתי לתשלום עבור הימים שנותרו כיוון שזה יוצא 28 ימים - משמע פחות מחודש. אם הייתי יודעת לא הייתי פודה את ימי המחלה שלי! אשמח לעצה! תודה רבה

עו"ד אריק שלו

ייתכן ובכל מקרה היית מחוייבת לפדות תחילה את ימי המחלה העומדים לרשותך. הינך יכולה לנסות ולערער על החלטת הביטוח הלאומי. בכל מקרה אני מבין שאת פונה בדיעבד לאחר הלידה ולכן אין הרבה פתרונות. אילו זה היה במהלך שמירת ההריון ניתן יהיה להחליט על חופשת לידה מוקדמת או לחילופין פדיון ימי חופשה העומדים לרשותך. 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה