דליה

התפטרות עקב עומס עבודה

שלום רב, אני עובדת קרוב ל5 שנים בחברת ביטוח מאוד גדולה.בשנה האחרונה הצוות שלי הצטמצם לחצי עקב פיטורי עובדים וכמה שנמצאות בחופשת לידה והעבודה התחלקה בין אלו שנותרו. הוהבר לנו חד משמעית שלא נקבל כוח אדם ושבעצם נתמודד עם המצב ואם לא מתאים לנו אנחנו יכולים לקום וללכת.מתוך כל העובדים בצוות חלוקת העבודה לא שווה ותמיד אני מקבלת יותר עבודה מהשאר וצריכה להישאר שעות רבות על מנת לעמוד ביעדים. בחודש האחרון ראש הצוות שלי החליטה שהעבודה של אחת הבנות עוברת לטיפולי מאחר ויש עליה תלונות רבות,עקב כך כמות העבודה שלי גדלה באופן משמעותי. ניסיתי לשוחח עם הממונים עליי והסברתי שאני לא עומדת בעומס,וביקשתי אף ניוד אך קיבלתי תשובה שאין סיכוי שיוותרו עליי. אני נתונה ללחצים רבים הן מצד הלקוחות והן מצד המנהלים שמצפים ממני ליותר ממה שאני מסוגלת, מה אני עושה במצב כזה?אני מרגישה שרוצים שאשבר ואתפטר אך מצד שני דואגים להגיד לי כל הזמן שאני חשובה מאוד לצוות. האם אני יכולה להתפטר עקב עומס בלתי סביר ושזה יחשב כדין מפוטר ולקבל פיצויים?(לא חתמתי על סעיף 14) בברכה, דליה

עו"ד אריק שלו

יש לעיין בהסכם העבודה שלך ובמה שנקבע בו באשר לשעות נוספות. ייתכן כי ניתן יהיה לטעון להרעה בתנאי העבודה. משרדי עומד לרשותך בעניין זה. 073-2505373

aaaaaaa

יש לעיין בהסכם העבודה שלך ובמה שנקבע בו באשר לשעות נוספות. ייתכן כי ניתן יהיה לטעון להרעה בתנאי העבודה. http://google.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה