משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

שימוע תקין ?

סער
סער

בוקר טוב, אני עובד כ חודשיים בסניף חדש של סוכנות ביטוח בנתניה . מנהלת הסוכנות מתעקשת לשלם משכורות ב15 לחודש ועוד בצ'ק עם קרוס . לאחר שהתלוננתי בפניה - לא בצורה מתלהמת ,היא זעפה פנים ומאז המצב לא היה כמקודם. הסברתי לה את המשמעות שיש לי צ'קים שאני לא יכול לשנות את מועדם ויש לי הוראות קבע והלוואות ב10 וב 9 לכל חודש. ביום חמישי בערב ראיתי שיחה שלא נענתה מהמנהלת שלי,חזרתי אליה . אמרה במילים אלו " אני רוצה להזמין אותך לשימוע ביום ראשון ,שיהיה לך סוף שבוע נעים " כך בדיוק התנהלה השיחה . על מה השימוע? מה ההאשמות נגדי ? לוט בערפל ... אני מעוניין להשאר במקום העבודה הנוכחי שלי, ולכן מנסה בכל דרך לשכנע את המנהלת לגלות גמישות מחשבתית . א. האם ההזמנה לשימוע הייתה חוקית ? בברכה סער שיהיה שבוע מקסים :)

RE:
עו&
עו"ד אריק שלו

ההזמנה לשימוע לא הייתה תקינה שכן יש לזמן בכתב ולפרט את סיבת הזימון. כמו כן, גם תשלום שכר ב- 15 לחודש אינו תקין ומהווה הלנת שכר. 073-2505373