שני

שם של עסק וזכויות יוצרים

היי, אני רוצה לתת שם לעסק שלי שזהה לשם של דמות טלוויזיונית מוכרת (זה גם שם הסדרה למעשה). זו סדרה ישראלית. אין שום קשר בין העיסוק שלי לבין השם של הדמות/סדרה. האם יכולה להיות לי בעיה של זכויות יוצרים? איך אפשר לבדוק את הנושא לעומק?

עו"ד מיכל לוצאטו

שלום שני, זה אכן עלול לעורר בעיה, הן בהיבט של זכויות יוצרים, הן בהיבט של סימן מסחר וייתכן שגם בהיבטים אחרים כגון עוולות מסחריות. אני ממליצה שתפני לעו"ד שמתמחה בתחום על מנת לקבל ייעוץ פרטני. בברכה, * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים