מיכל ששש

הרחבת אגני כלייה בסקירה

שלום, עברתי סקירת מערכות מוקדמת והרופא רשם "אגני כליה 4 בגבול העליון של הנורמה, למעקב", הוא אמר לי שזה כנראה כלום, אבל מה זה אומר? מה יכול לקרות??? אני לא ישנה בלילה

עו"ד נועה צ'צ'יק

הי מיכל, קודם כל לישון בלילה זה מאוד חשוב אז אל תחסירי שינה, כשרופאים רושמים "למעקב" זה אומר שהם שמים לב ובודקים וזה תמיד יותר טוב מאשר שהם לא בודקים. זה דבר ראשון. דבר שני, להמון המון עוברים יש אגני כלייה מורחבים בגבול העליון של הנורמה בסקירת המערכות המוקדמת ובסקירה השנייה רואים שהם לא חצו את הגבול אלא הסתדרו ולכן רוב הסיכויים שבהמשך את תראי שדאגת לחינם. במידה ואגני הכלייה יישארו מורחבים זה יכול להיות סממן ואינדיקציה למספר מצבים רפואיים אפשריים של העובר, שוב, חזון למועד, לא הייתי מתעסקת בזה בטח ובטח אם זה הדבר היחיד שנרשם לך בסקירה המוקדמת. רק בריאות!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית בהריון ולידה