חנה......

זיהום לאחר ניתוח קיסרי רשלנות במעקב

ילדתי לפני חצי שנה בניתוח קיסרי והצלקת שלי הזדהמה כי המעקב הרפואי אחרי הלידה היה ממש רשלני וגם הביאו לי משחה שלא מתאימה לעור שלי. האם זה נחשב לרשלנות רפואית? תודה

עו"ד נועה צ'צ'יק

הי חנה. זיהום בחתך הצלקת בוודאי חוויה קשה ומכאיבה, ולא הבנתי משאלתך האם כעבור חצי שנה הצלחת להתגבר על הזיהום, ואני מקווה שכן. אני לא יכולה לענות על השאלה אם קיימת רשלנות בטיפול בך בהיעדר פרטים רבים שחסרים, מה גם שזיהום וסיבוכי צלקות הם לא סיבוך נדיר או חריג. אבל אני כן יכולה להגיד לך שכאב וסבל ("עוגמת נפש") הוא אמנם נזק בר פיצוי אבל נמוך ולא בהכרח שווה את הכניסה לנתיב הזה של רשלנות רפואית אם אכן הייתה. לעומת זאת, אם נותרת עם נזק ממשי אסתטי או רפואי בקשר לצלקת, ייתכן וכדאי לך לבדוק מה היה מקור הזיהום, כיצד טופל, אם אכן הייתה רשלנות והאם יש קשר סיבתי לנזק מסוג כזה. מאחלת לך בריאות שלמה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית בהריון ולידה