אביגיל כ

משקל חריג של התינוק ונזק לאגן

שלום, נגרם לי נזק בלתי הפיך לאגן בשל משקל חריג של התינוק, שלא אותר באף אחת מהסקירות והמעקב במהלך ההריון. האם מדובר ברשלנות רפואית?

עו"ד נועה צ'צ'יק

הי אביגיל. חסרים פרטים רבים כדי לענות על השאלה, בוודאי שיכולה להיות רשלנות רפואית בכך שלא הייתה הערכת משקל תקינה שהייתה יכולה לחסוך לך את הנזקים. יחד עם זאת, זה לא בטוח וזה תלוי בפרטים הספציפיים ובנסיבות של המקרה שלך (משקל שהעריכו, המשקל בפועל, מתי נעשתה הבדיקה, אילו עוד אינדיקציות היו וכו' וכו'). מוזמנת למסור פרטים נוספים וכך אוכל לחדד את תשובתי. בריאות שלמה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית בהריון ולידה