אלעד

השלכות של שיקום על תביעת ביטוח

שלום רב לעו"ד אמגור! מזה תקופה ארוכה הייתי מוגבל בפעילות גופנית ויציאה מהבית כתוצאה מהמיפלגיה, כך שלא יכולתי לעבוד. תבעתי את חברת הביטוח כדי לממש את הפוליסה שלי וקיבלתי מהם סכום כסף רב עבור אובדן כושר עבודה. כעת אני מתעתד להתחיל עבודה חדשה בתחום שבו מוגבלותי לא תפריע. האם יכולים לשלול ממני את הכסף שקיבלתי מהביטוח (או את חלקו)? תודה

עו"ד עידו אמגור

אלעד שלום, שאלתך עוסקת בסכום שקיבלת בעבר? או שאתה ממשיך לקבל פיצוי חודשי מחברת הביטוח? התשובה העקרונית לשאלתך תלויה בסוג הפוליסה שלך ואוכל להשיבך רק אם אראה את הפוליסה בשלמותה. אתה מוזמן ליצור עמי קשר בטלפון 03-6953344.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים