מירית

רישום נחלה ע"י פסק דין

שלום רב.ברשותי פסק דין שאני מקבלת את הנחלה בתור יורשת.מה ההליכים שאני אמורה לעשות כדי להירשם?ואילו מסמכים צריך ?תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרדכי שחם

שלום רב! מוצע לפנות אל מזכירות האגודה במושב, תוך הצגת העתק מאושר של פסק-הדין, כדי לברר שם - בבירור ראשוני - מה נדרש להסדרת הרישום לגבי הנחלה. כמו-כן מומלץ לברר מה המצב הקיים בנחלה עצמה, ובמיוחד – לשאלת קיומם של מחזיקים בנחלה ובמבנים שבה, ולגבי מצב המבנים. לפי הבירור באגודת-המושב, יש לבחון את הצורך בשכירת עו"ד ובאפשרות של הסתייעות בעורך-הדין של האגודה עצמה.