חיים פחימה

הוצא מכרז לתפקיד מזכיר אגודה.ובמכרז רשמו דרוש פקיד . ורק לאחר שמועמד זכה התברר שמדובר בתפקיד של מסכי

האים משרה של מזכיר אגודה . יכולה להרשם כפקיד אגודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרדכי שחם

שלום רב! ייעודו העיקרי של מיכרז, כמתואר בשאלה, הוא להשיג את מיטב ההצעות למילוי התפקיד המיועד; לאור ההבדלים המשמעותיים בין משרת פקיד למשרת מזכיר האגודה – נראה כי הודעת המיכרז לא מילאה את ייעודה הנ"ל, באשר יתכן כי בעלי יכולת וניסיון לתפקיד מזכיר לא טרחו להשתתף במיכרז, על-פיו מדובר במישרת פקיד בלבד. יחד עם זאת, ההגינות כלפי המשתתפים במיכרז מצריכה שמיעת עמדתם לפני צעדים לקראת מיכרז חדש. מוצע להסתייע בליווי של עו"ד לגבי ההמשך, במיוחד אם לא תושג הסכמה בכתב ומראש מכל המשתתפים לעריכת מיכרז מחודש ומתוקן. בנוסף: לא ברור מה פשר ה"זכייה" של מועמד, הנזכרת בשאלה, ונראה כי כבר עקב כך יש צורך בבדיקה וייעוץ של עו"ד מטעם האגודה.