זהבה

חבר ועד אגודה המשמש כמזכיר האגודה

האם אין ניגוד אינטרסים בחבר וועד אגודה המשמש כמזכיר באותה אגודה בשכר

מרדכי שחם" עו"ד

שלום רב ,שנה טובה וגמר חתימה טובה! ממיגבלות המוטלות בחקיקה על בחירת יו"ר-וועד, להבדיל מחבר-ועד שאיננו יו"ר, ניתן להסיק על העדר מניעה לכהונת חבר-ועד גם כמזכיר-האגודה. כאשר מזכיר-האגודה נבחר לוועד-ההנהלה ע"י האסיפה הכללית – יש בכך אף מתן אישור מצד ציבור החברים לכהונה הכפולה הזו. לנושא זה, יחד עם איזכור תקנה 24(ב) ו-(ג) של "תקנות האגודות השיתופיות ( רשויות האגודה)" – מוסבת תשומת-הלב לתשובות קודמות של הח"מ בפורום זה, מתאריכים 25/8/13, 1/7/13, 29/7/13, 10/4/13 ו-22/8/12. מרדכי שחם, עו"ד – מנהל הפורום