יעקב

לקיחת חלקה ב ללא פיצוי

לפני כ10 שנים הרחיבו את המושב שלנו ועשו הסכם עם בעלי החלקות ב שיקבלו פיצוי 5000$ לדונם ושטח חילופי.בזמנו אמרו לנו שהשטח שלנו לא נמצא שם,וגם אבי נפטר באותה תקופה.... לפני זמן מה גילינו שהשטח שלנו נמצא בשטח שבנו את הרחבה,המושב בדק ומודה לזה,אבל מתחמק בטענות שאין כרגע כסף.והעביר את העיניין ליועץ המשפטי שלו.האם אתם מטפלים בכזה מקרה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרדכי שחם

שלום רב! העניין בטיפול ובמעקב, לפי תיאום משלים. יש לקוות, כי אגודת-המושב תנהג כראוי, כנדרש ממנה.