חן מוטי

אני תושב הישוב כפר יעבץ, אני משלם את כל המיסים. במושב אין ועדת ביקורת בטענה שאין איש שמעוניין.

אני מעוניין להיות חבר בועדת ביקורת גם כיחיד ולעבוד בשיתוף עם המבקר במועצה. איך אני אמור להתקבל כחבר הועדה? מה יכול מי יכול למנוע ממני להיות חבר ועד ביקורת?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרדכי שחם

שלום רב! מינוי לוועדת-ביקורת של האגודה השיתופית הוא בסמכות בלעדית של האסיפה הכללית. במקרה המתואר בשאלה, מוצע לפנות לוועד-ההנהלה בדרישה מתאימה בכתב, כדי שיכלול את נושא בחירת ועדת-הביקורת בסדר-יומה של האסיפה הכללית, תוך פרסום קריאה לחברים להצגת מועמדות. מומלץ כי הפנייה תהיה בשמם של שני מועמדים נוספים לפחות, בצירוף חתימות-הסכמה שלהם.