מור

חבר קיבוץ והרשמה לדירה במחיר למשתכן אי זכאות

מרדכי שלום אני גר בקיבוץ שהוא אגודה שיתופית אני חבר קיבוץ בסטטוס "חבר חדש" "חבר בעצמאות כלכלית " בעיקרון התקבלתי לחברות בקלפי בשנת 2010 הגשתי בקשה להירשם למחיר למשתכן וסורבתי, נאמר לי שאינני זכאי מכיוון שאני חבר קיבוץ לפני 1.1.2012 מה מסמן תאריך זה ? מישהו יודע? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרדכי שחם

שלום רב! התוכנית הממשלתית "מחיר למשתכן" מיועדת בעיקרה ל"חסרי דיור", ולפי תנאי התוכנית – מי שהיו לו זכויות בדירה ( אף מעל שליש דירה ) ב-6 השנים הקודמות, איננו נחשב כ"חסר דיור". ניתן להניח, כי מכאן נובע הסירוב הנזכר בשאלה ( שנת 2012 – 6 שנים לפני 2018 ). את השאלה יש להפנות, מכל מקום, לגורם שממנו באה הודעת הסירוב.