זכאי בן אהרון

רשם האגודות סירוב לתת מינויים לאחר בחירות מה עוד שזו החלטה של הרשם לקיים בחירות

מונה ועד ממונה במושב שער אפרים רשם האגודות החליט להוסיף שני חברה אגודה נוספים לוועד הממונה בבחירות התקיימו בחירות לאחר הבחירות כדין החליט רשם האגודות שאינו מוכן לתת מינויים לשני חברה האגודה ללא שום סיבה וללא תשובה בכתב לסירובו המושב לאחר 15 שנות פירוק אשר הסתיים

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרדכי שחם

שלום רב! נראה כי המידע שברקע השאלה דורש בירור להשלמתו. לפי מידע בלתי-רשמי שהתפרסם באינטרנט ( ערך "שער אפרים" ב"ויקיפדיה" ), "ועד ממונה" לאגודה המדוברת נועד לשמש בתפקידו לשנה מיום 1/7/2018. גם אם היתה פנייה לרשם, ואישור מינויים נוספים מתעכב עדיין – יש להניח כי לרשם סיבות לכך, במיוחד על רקע השנים הרבות בהם היתה האגודה בניהולו של מפרק, ועל רקע הקשיים במעבר לניהול רגיל של האגודה וענייניה, אשר "ועד ממונה" הוא שלב-ביניים חשוב במסגרתו. במיוחד אם עדיין לא נעשתה פנייה מתאימה בכתב לרשם - אין לדבר על "סירוב" מצדו; זאת – מבלי לשלול את האפשרות, כי הוגש ערר על תוצאות הבחירות, שאז ממילא אין לראותן כסופיות.