דפנה

מחיקת חובות באגודה מטעמים טכניים

שלום רב, אם פתחתי כרטיס חיוב בתכנת הגבייה באגודה בסכום מסוים על שמו של אדם שנפטר בגין מס קרקע וכעבור שנה נודע לי על פטירתו ופתחתי כרטיס חיוב חדש על שם של נכדתו, כיצד אני מוחקת או מזכה את כרטיס החיוב של הראשון על מנת שלא יופיע לי בספרים כחוב? (הרי הוא לא עומד בקריטריונים של חוב אבוד)

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרדכי שחם

שלום רב! מוצע לפנות לרואה-חשבון או ליועץ-מס מוסמך, אשר השאלה הינה בתחום עיסוקם. יש להניח כי פעולות שכבר נעשו, כאמור בשאלה, נעשו בהתייעצות עם גורם מקצועי או עם האגודה, ומומלץ לפנות גם אליהם. העובדה כי ברקע מצוי תאגיד המסווג כאגודה, נראית כאן משנית ואף שולית.