אידל פרדי

בישובנו קיים ועד חקלאי וועד מוניציפלי האם אפשר שחבר ועד חקלאי יהיה גם חבר בועד המוניציפלי תודה על הע

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרדכי שחם

שלום רב! חברי ועד-ההנהלה של אגודה שיתופית חקלאית ביישוב שיתופי מכהנים גם כ"ועד מקומי" במישור המוניציפאלי שעל-פי הדין, אם לא נערכו ביישוב בחירות נפרדות במישור זה ב"חסות" משרד-הפנים. לפני שנות ה-90, ובמשך עשרות שנים – כך אף היתה המציאות הכללית ביישובים כאלה. אין מניעה לכהונה בו-זמנית של חבר בשני המוסדות האמורים.