אמא

המשך ביטול השתתפות בחוג

רשמתי את ביתי באמצע חודש מרץ האחרון לחוג ועפ"י התקנון ניתן להודיע על יציאה מהחוג עד 1.4.2014. ביתי איננה מוכנה ללכת לחוג יותר ויש לציין כי במשך חודש אפריל הלכה רק פעם אחת וזה אחרי שכונועים ואילוצים שלי. הודעתי היום בחוג כי היא לא תגיע יותר והם טעונים כי אין החזר כספי מאחר שעבר ה 1.4.014 אבל ביתי התחילה רק בחודש מרץ ולא היתה לה תקופת הסתגלות. שאלתי היא מה אני יכולה לעשות בעניין ? מגיע לי החזר של כמעט 1,000 ש"ח ברור לי כי את חודש אפריל בכל מצב אני צריכה לספוג. האם יש לי זכות לקבל את כספי בחזרה? הןדעתי להם גם בכתב על העזיבה מהחוג. לתשובתכם אודה, אמא

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

מכיוון שכנראה חתמת על טפסים שעליהם חתמו הורים שרשמו את ילדם בתחילת השנה התאריך לא תוקן לפני חתימתך. סביר כי היה ניתן לך תקופת הסתגלות כפי שניתנה לילדים שנרשמו בתחילת השנה. בהרבה חוגים המצב דומה ,חוגים נפתחים רק כשנרשמים אליהם מס ילדים על מנת שיהיה כלכלי.נסי להגיע להבנות או להכניס ילד אחר תחתייך. בהצלחה.