דפנה

חוזה שכירות דירה

אני אמורה לחדש חוזה שכירות בנובמבר. בעלת הדירה מחייבת אותי לחתום על זכרון דברים בו אני מתחייבת שאחדש את החוזה בנובמבר, אם לא היא תחפש שוכרים חדשים. זה חוקי? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

לגיטימי לגמרי שאדם מעוניין לדעת מבעוד מועד האם את מעוניינת להישאר בדירה או לאו. אם לא, אותו אדם ירצה להתחיל לחפש שוכרים חדשים כבר עכשיו ולא להישאר עם דירה ריקה. אני ממליץ כי אם ברצונך להישאר בדירה חתמי עם בעלת הדירה חוזה ממש ולא זיכרון דברים בו יש בעיתיות משפטית וניתן לבצע בו טעויות שירעו את מצבך. בהצלחה.