משפטי– זאפ
משפטיפורומיםחוזיםאי תשלום שכר לעצמאי...

מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי

עו"ד גילעד ושדי

בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.

קביעת פגישה
0779968209
חזרה לפורום

אי תשלום שכר לעצמאי...

אית
איתן

שלום, יש לי מיניבוס קטן בבעלותי ואני מבצע הסעות לפי דרישת חברת הסעות עימה אני בקשר. בסוף חודש אני מעביר לחברה חשבונית מס ומקבל תמורתה את שכר עבודתי. בחודשים האחרונים אני לא מקבל את שכר עבודתי באמתלות שונות למרות שהוצאתי חשבוניות כדין. לציין שלא היה ביני לבין החברה חוזה עבודה/התקשרות בכתב, אלא הסכמות בע"פ שנשכות כבר מס' שנים. שאלתי: מהן העוולות על בסיסן אוכל לתבוע את חברת ההסעות על אי תשלום שכר עבודתי? האם חוק החוזים? חוק השליחות? עשיית עושר ולא במשפט? וכדו'. תודה.

RE:
עו"ד ושדי גלעד
עו"ד ושדי גלעד

ההסכמות הממושכות בינך ובין החברה הינם חוזה לכל דבר ועניין. בפסיקה מדובר על כך רבות. חוק החוזים הוא החוק עליו יש לבסס את התביעה. היוועץ בעו"ד . בהצלחה.