משפטי– זאפ
משפטיפורומיםחוזיםמכירת נכס וביטול חוזה שכירות

מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי

עו"ד גילעד ושדי

בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.

קביעת פגישה
0779968209
חזרה לפורום

מכירת נכס וביטול חוזה שכירות

ליר
לירן בהא

אני כרגע שוכר בית בעלת הבית הודיעה לי שהיא מוכרת את הנכס. החוזה שלי מסתיים בחודש 6 אבל ברגע שהיא הודיע לי שהנכס למכירה התחלתי לחפש מקום חדש היום21.1.18 חתמתי חוזה וניסיתי לדחות את הכניסה שלא תהיה מיידית. התאריך שנקבע היה 1.3.18 כשדיברתי עם בעלת הבית היא טוענת שאני לא יכול להפר חוזה ושאני צריך להישאר עד התאריך שנחתם. האם הדבר נכון והיא יכולה לדרוש תשלום או לחייב אותי בכנס על הפרת חוזה. מזכיר שהחיפוש נבע בגלל רצונה למכור את הנכס וברגע שהתחלתי לחפש הבנתי שכולם רוצים כניסה מיידית. מה גם שקשה למצוא דירה שעונה על הדרישות ועד שמוצאים לא רוצים לפספס אותה.תודה על העזרה לירן

RE:
עו"ד ושדי גלעד
עו"ד ושדי גלעד

אין קשר בין רצונה למכור את הנכס לבין סיום החוזה שלך. היא יכולה למכור את הנכס. במידה ומסירת החזקה שלה בנכס לידי הרוכש תהיה לפני סיום חוזה השכירות שלך אתה תמשיך בחוזה עד סיומו אך מול בעל הדירה החדש (הרוכש).