מאיר

מרחק הזמן שבין הודעה על הפרת חוזה והתביעה

כיצד משפיע מרחק הזמן בין הודעה על הפרת חוזה, לבין מועד התביעה? לכאורה זה לרעת התובע, מה יכולות הסיבות שיהיו מוצדקות למרחק של זמן אותן בית משפט יראה כמוצדקות ואפילו לטובת התובע? מניסיונך?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

אם קרו דברים בין ההפרה לבין התביעה כגון: ניסיון הצדדים להגיע לפשרה, ניסיון לתקן את ההפרה, ניסיון לתת לצד המפר זמן נוסף לתקן את הפרתו, צד אל ידע על ההפרה. גם אם עבר זמן עדיין ניתן לתבוע . יש הגדרות בחוק לגבי לו"ז להגשת תביעות מזמן התגבשות עילת התביעה.