קינן

ביטול חוזה דירת שותפים

אני לא סובל לגור עם השותף שלי ..כי אני סטודנט והוא תמיד יש לו חברים שמבקרים אותו ותמיד יש רעש ואני רוצה לעזוב את הדירה האם יש אפשרות אם מצאתי מחליף שיבוא במקומי ? אבל הבעיה שהשותף שלי לא מסכים שיבוא מישהו במקומי ? ורוצה להצהיר ששנינו חתמנו על חוזה לשנה והוא נתן את הצ'יקים לבעל הדירה על שמו לא על שמי ..אבל השאלה במידה והוא לא מוצא חן בעיניו אף מחליף מה אני אעשה ? ואיך אני אוכל לעזוב תדירה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

2 אפשרויות : 1. תביא שוכר שיכנס תחתיך גם ללא הסכמת השוכר. 2 צאו שניכם מהדירה והביאו שוכר חדש תחתיכם. בהצלחה.