משפטי– זאפ
משפטיפורומיםחוזיםאני התחלתי ללמוד עיצוב אופנה ולאחר 10 שיעורים החלטתי לבטל והם לא רוצים להחזיר לי את הכסף כי הם אומרים שזה מה שכתוב בחוזה שאני חתומה (שכלל לא קראתי)

מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי

עו"ד גילעד ושדי

בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.

קביעת פגישה
0779968209
חזרה לפורום

אני התחלתי ללמוד עיצוב אופנה ולאחר 10 שיעורים החלטתי לבטל והם לא רוצים להחזיר לי את הכסף כי הם אומרים שזה מה שכתוב בחוזה שאני חתומה (שכלל לא קראתי)

שרה
שרה

אני התחלתי ללמוד עיצוב אופנה ולאחר 10 שיעורים החלטתי לבטל והם לא רוצים להחזיר לי את הכסף כי הם אומרים שזה מה שכתוב בחוזה שאני חתומה (שכלל לא קראתי משום שהוציאו אותנו מהשיעור אמרו לנו לחתום ולחזור לכיתה בכלל לא ידעתי שזה החוזה ולא ניתן לנו העתק

RE:
עו"ד ושדי גלעד
עו"ד ושדי גלעד

בגדול , יש לכבד הסכמים חתומים ומכיוון שעבר זמן מה יתכן ויש לשלם סכום כסף זה.אך אינך יודעת מה רשום בחוזה ולכן יתכן ועל פי החוזה יש אפשרות יציאה מהחוזה ולכן כדאי לקבל עותק ממנו. מאידך, בפסק דין של ביהמ"ש נגד חברת אורנג' נקבע כי : אורנג' הפרה את חוק הגנת הצרכן, הן מכיוון שלא נתנה לתובעים הזדמנות סבירה לעיין בחוזה, והן משום שלא מסרה להם העתק ידני מיד עם החתימה. וכי מסירת חוזה מיד לאחר החתימה, מבטאת הגינות אלמנטרית כלפי הלקוח, שכך ניתנת ללקוח האפשרות לבדוק שלא נפלו בו טעויות. ולכן על בסיס טענה זו יתכן ואת יכולה לצאת מהחוזה משום שלא ניתן לך העתק. בהצלחה.