דנה

הפרת סעיף בחוזה שכירות

השכרתי דירה ובה גג. סעיף בחוזה מציין כי דלתות הלעלייה לגג נעולות במנעול על מנת למנוע עלייה לגג, ושהמפתח יימסר לשוכרים (לא ציינתי אך כמובן שחייבת להיות גישה לגג , למזגנים דוד שמש וכדומה) בנוסף קיים סעיף שמחייב את השוכר לרכוש ביטוח צד ג (מבנה אני עשיתי). השוכרים לא הציגו ביטוח צד ג ובנוסף, השכנים מספרים כי ילדים קטנים מתרוצצים על הגג, כמובן שהגג עם מעקה ותקני לחלוטין אך אני לא רוצה לקחת אחריות שיהיו שם ילדים, אני חוששת מכך ולכן נעלנו את העלייה לגג. פניתי לשוכרים הפנתי את תשומת לבם לסעיף שנחתם על ידם, התייעצתי עם עורך דין שהכין לי מסמך המחדד את 2 הסעיפים , הבאתי להם אותו פיזית, ביקשתי מהם לחתום עליו ואף ציינתי כי אי המצאת ביטוח הינה עילה לסיום חוזה. לא חתמו. שלחתי בדואר רשום שוב את המסמך לא אספו אותו מהדואר. מה אני יכולה לעשות??? אם הם לא חותמים שהם מודעים שאסור לעלות ואף לוקחים אחריות עליהם אני רוצה לפנות אותם מהדירה. איך מתקדמת?? בעיקר בשל העובדה שלא לקחו את המכתב רשום מהדואר. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

עלייך לפנות לעו"ד שילווה אותך בהליך מול הגורמים המשפטיים והוצל"פ הכל לפי ההתפתחויות. עשי זאת בהקדם.