צפנת

ביטול צ'ק עקב הפרת חוזה

שלום, בתי נמצאת במשפחתון פרטי בבית, כאשר רשמתי אותה למשפחתון נאמר לי במפורש - בעל פה - שסך הכל יהיו 6 ילדים המשפחתון. (בחוזה בנינו לא מופיע מספר הילדים המותר) לפני כמה ימים גיליתי שבפועל יש 9 ילדים! את התשלום למשפחתון שילמת באמצעות 12 צ'קים. האם אני יכולה לבטל את הצ'קים במידה והיא לא תיהיה מוכנה להחזיר לי אותם ? על-פי החוזה בחודשים אלו (מאי עד אוגוסט) לא ניתן להוציא ילד ומי שמוציא צריך לשלם עבור אותם חודשים. תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

חוזה בעל פה הוא חוזה לכל דבר ועניין. אלא אם נאמר אחרת בחוזה בכתב עליו חתמתם. ביטול שיקים זה לא דבר פשוט ויש להיות בטוחים כי זהו הפתרון הטוב ביותר והנכון בנסיבות העניין. התייעצו עם עו"ד באופן פרטני לבדיקת הנסיבות.