שמריהו

נתבעים בכתב תביעה אחד

בכתב תביעה אחד, שני נתבעים, אלא שהתביעה הינה לפי שני חוזים/הסדרי התקשרות נפרדים. מה גם שאני כבר לא נמצא בהתקשרות פעילה כבר יותר משנה וחצי, שמלאתי את כל החובות שלי מול התובע ללא כל טענות, מזה שנה וחצי. אבקש לדעת, האם צריך להגיש כתב הגנה מפורט, בעיקר על טענות שלא קשורות לחוזה הכתוב שלי?! או שניתן בשלב ראשון, להשיב בדחיה גרופת של כל הטענות, ללא כניסה בתשובה לכל טענה, ולדרוש למחוק את התביעה נגדי, ולראות מה תגובת התובע, ורק אם יסרב, לבקש זמן להשיב לכל טענה במפורט. הסיבה שנראה לי שהתובע רוצה לסבך אותי בהצהרות שישמשו נגד הנתבע השני, והייתי רוצה להמנע מכך. השערתי כיום התובע מעדיף כך נראה לתבוע גם אותי, במקום שאני אהיה עד מטעמו.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

קשה לענות על שאלתך כאשר הפרטים המלאים לא מונחים בפני עוה"ד. מומלץ להיוועץ יעוץ פרטני למקרה שלך על מנת לקבל החלטה מושכלת. בהצלחה