מוטי

מינוי כונס נכסים למכירת דירה בירושה

אנחנו 7 אחים שקיבלנו דירה בירושה.יש בינינו מחלוקת לגבי הסכום של מכירת הדירה.האם אחד האחים יכול להגיש בקשה לבית המשפט למינוי כונס נכסים למכירת הדירה?? בתודה מראש

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, אם קבלתם דירה בירושה והפכת להיות בעלים במשותף של דירה זו, אזי כל אחד מהשותפים החדשים (האחים) יכול לפנות לבית המשפט ולבקש את פירוק השיתוף. אופן פירוק השיתוף יוחלט בידי בית המשפט, אך בהחלט סביר שבנסיבות שכאלו יוחלט שיש למכור את הדירה ולחלק את התמורה לאחר כיסוי ההוצאות. כרגיל, הדבר כפוף לנסיבות ולסייגים אשר עשויים לחול בשל נסיבות אחרות, כמו הוראות פרטניות בצוואה, מגבלות החלות על הקרקע, דיר מוגן או אפשרות לחלוקה בעין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים