עופרה ארמה

שחרור מקדמה מחשבון נאמנות

לפני חודשיים חתמנו הסכם מכר. ביה"ד אישר ההסכם ואישר הוצאות כונסים. הכונסים עדיין מעכבים שחרור המקדמה מחשבון הנאמנות. זה זמן חוקי?

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, אין הרבה פרטים בשאלתך. ממילא לא ניתן להשיב עליה. איזה ביה"ד, באילו נסיבות, מה קבע בית הדין בנושא. בכל מקרה ההליך כולו בפיקוח ביה"ד, כנראה, ולכן תוכלו לפנות אליו אם נראה לכם שמשהו לא פועל באופן סביר. דרך טובה נוספת לבדוק את הנושא היא לדבר עם כונסי הנכסים ישירות ולהבין מדוע הם ממתינים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים