צביה

סוג המידע,שלגיטימי לקבלו מכונס נכסים שמייצג צד כלשהוא

צהריים טובים לך עורך דין נכבד בית המשפט החליט שעורך הדין שלי בתיק המשפחה-יהיה גם הכונס של דירתי הרשומה על שמי ושם הגרוש שלי. (הסיבה-סירובו של הבעל לחלוקת הסכום חצי בחצי). הבעל לא מיוצג כלל. בעוד כשבוע עומדת הדירה להתפרסם בעיתונים ואני ביקשתי מעורך הדין שיתן לי מידע באם יופקדו סכומים כלשהם בקופת הכינוס. לדבריו מידע זה לא מפורסם גם לי,ורק הוא רשאי לדעת זאת. הריני מבקשת לדעת ,מה סוג המידע שאני זכאית לקבל מהכונס שהוא בעצם, מטעמי. ? תודה רבה לך

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, אני חושב שאת צריכה להבין יותר לעומק את עמדת עורך הדין שלך, אשר כאמור הוא גם הכונס. ממילא הוא גם עורך הדין שלח והחשוב מכל הוא שיהיה לכם שיח ישיר ומלא. הליך הכינוס הוא לא הליך סודי והגם שהשאלה האם יופקדו כספים בקופת הכינוס, היא שאלה לא ברורה, הרי אופן ניהול המכירה ואם יש דרישה להפקדת כספים לפני הגשת הצעה, היא ממילא שאלה שמפורסמת. הרושם שלי שיש כאן אי הבנה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים