אורי

כונס נכסים מוכר חלקים שהוצאו מהרכוש המשותף

היזם קבלן / חברה משכנת פשטה רגל לפני כ 7 שנים הבניין נבנה לפני כ 15 שנה (106 דיירים) בחוזה החתים את המשתכנים על הוצאת חלקים אלו מתברר כי החלקים שהוצאו שמשו כמשרדי החברה בניגוד לתבע ולהיתר (בהיתר מועדון דיירים) האם יכול הכונס למכור חלקים אלו טרם בוצע רישום בטאבו עי החברה המשכנת

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, שאלה מעניינת ומורכבת. מה מעמדם של חלקים שהוצאו מהרכוש המשותף, כלומר יוחדו לבעלות חברה, חברה אשר נכנסה להליכי פירוק? מה בין הזכות הקניינית בנכסים לבין ייעודם? בפורום זה לא נתן להתמודד עם שאלה מורכבת זו כאשר מבקשים גם להוסיף את מעמדו של המפרק והפעולות אשר זה יכול לבצע. מומלץ לבחון את המקרה לגופו בהתבסס על הניירת הרלוונטית ולשקול את הצעדים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים