אפרת כלס

תלונה על כונסת נכסים

גירושים , פירוק שיתוף תחת צו כינוס. כונסת מטעם בית משפט התנהלה בניגוד עניינים. מתעלמת מקונים שרוצים לשלם את מחיר השמאות ואף מעבר לך. משתפת פעולה באופן לא אתי עם צד אחד במטרה להוריד את שווי הנכס ב-40% לבקשת הצד הרוכש. כאמור מתנתקת מהצד השני ששולח קונים המוכנים לשלם את מחיר השמאות לפחות!!! מה עושים??? האם אפשר להגיש תלונה לוועדת האתיקה של לישכת עו״ד?

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, מעמדו של כונס הנכסים מורכב. יחד עם זאת הוא תחת הפיקוח של בית המשפט. לכן, הדרך הנכונה היא להעלות את הטענות בזמן אמת מול הכונס ומול בית המשפט. כמובן מומלץ לפעול תוך קבלת ייעוץ משפטי מקצועי פרטני.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים