יוסף בניה

תביעה כנגד כונס בגין מצג שווא

לפני כשלושה שבועות זכיתי ברכב לאחר שבמרכז פורסם המחירון, קילומטרז' ומספר הידיים. לתדהמתי בעת העברת הבעלות התברר כי הרכב היה כיד ראשונה שיך לחברה וכיד שניה כפרטי מה שלא בא לידי ביטוי במחיר המחירון התואם למחירון כיד ראשונה מפרטי בלבד. לטענתי כי מדובר במצג שווא תשובת הכונס הייתה שזאת הבעיה שלי בלבד וכי הוא לא מחוייב לפרסם את מחיר הרכב המשוכלל. אודה על תשובתכם.

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, שאלתך פתוחה מאוד ורחבה מאוד. מצד אחד היא מתארת שכן הוצגו בפניך מידע מטעם הכונס, מצד שני לא ברור מה. לכן מן הראוי לאסוף את כל המסמכים שהוצגו לך ואת המסמכים עליהם חתמת ולהציג אותם לעורך דין אשר יבדוק את המקרה. בסופו של יום המחויבות של כונס הנכסים מורכבת גם מכללים שונים החלים עליו וגם מהמסמכים שהציג או שעליהם חתמת. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים