ורדית

כונס נכסים מעכב התמחרות לרכישת מגרש

שלום רב, כונס שמונה ע"י ר' ההוצל"פ הזמין להציע הצעות לרכישת מגרש. העברנו ערבות בנקאית כנדרש בגובה 12%. המכרז נסגר לפני כחודש. עוה"ד אומר כי ההצעות שהוגשו נמוכות בהרבה מחוו"ד השמאי והעביר לזוכה אותו הוא מייצג שאלה האם להמשיך להתמחרות או להזמין שוב להציע הצעות- הזוכה הוא הבנק . בנתיים הערבויות אצלו (אנו לא רוצים אותם חזרה אלא רק שיתקדם התהליך). האם הכונס רשאי לנהוג כפי שהוא נוהג? עד מתי הוא יכול להשאיר אותנו באויר? תודה רבה, ורדית

עו"ד גיא סגלוביץ'

שלום, ברפוף להוראה אחת במסמכי המכרז, אתם זכאים , במקרה הזה, להודיע על ביטול הצעתכם ולדרוש לקבל בחזרה את כספי הערבות. תוכלו להבהיר זאת לכונסה תוך שאתם מאפשרים זמן סביר כן לעמוד בתנאי המכרז ולהוציא אותו לפועל. גיא

ורדית

אנו מעוניינים לקדם את התהליך ושלא יזמין שוב להציע הצעות. האם הדרך שהם נוקטים היא תקינה?

עו"ד גיא סגלוביץ'

שלום, מהדברים שאת אומרת אני חושב שהנכון יהיה להיכנס למו"מ ישיר מול הכונס. אם תרצי אנא דברי איתי במשרד ואנסה להנחות אותך. גיא

ורדית

10%

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים