David

העברת זכויות דירה מכינוס

שלום רב, ״זכיתי״ בהתמחרות לדירה אשר רשומות בגינה הערות הזהרה - סעיף 126. בהחלטת ראש הוצלפ מצויין מפורשות כי כונס הנכסים יהיה חייב להעביר את הזכויות בנכס על שמי או להשיג אישור זכויות על שמי, כמו כן מצויין כי כי לא ניתן להעביר את האחריות לרישום הזכויות לכתפי. האם אני יכול להיות רגוע בנושא זה? כמו כן, נא צרו עימי קשר בנייד בנוגע לייצוג. בברכה ותודה

עו"ד גיא סגלוביץ'

שלום, מאחר ולא הייתי במשרד מספר ימים, בקשתי כי ידבר אתך עורך דין אחר מהמשרד, אני אצור אתך קשר במהלך היום. בברכה, גיא

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים