דני

זכיתי בהתמחרות והכונס אומר שבית המשפט לא מאשר

שלום, זכיתי בהתמחרות על דירה , הכונס אמר לי שתוך שבועיים היה תשובה אם יש אישור מבית המשפט או אין. הוא מתקשר אלי אחרי יומיים ואומר שהמכירה לא עברה אישור. איך אני יכול לבדוק את זה . יש לי רק תיק של כינוס נככסים נראה לי שהוא עובד אלי תודה

גיא סגלוביץ', עו"ד

שלום, הדרך הקלה ביותר היא לבקש את החלטת בית המשפט. יש להניח שכונס הנכסים העביר לך מידע מדויק, אך בכל מקרה, בדרך כלל התיק מתנהל בדלתיים פתוחות כך שתוכל לבקש מבית המשפט העתק מההחלטה, במידה והכונס לא יעביר לך. גיא

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים