רשל

התמחרות של כונס נכסים לרכישת דירת מגורים

שלום רב, ברצוני להציע הצעה לרכישת נכס מכונס ועלי להעביר המחאה בסך 10%. בשיחה עם הכונס נאמר לי כי הסכום אותו אני רוצה להציע נמוך וכי ישנה הצעה גבוהה יותר ולפיכך אם לא אעלה את סכום הצ'ק לא אוזמן להתמחרות. שאלתי, האם הכונס לא אמור להזמין את כל המציעים ולבצע התמחרות? האם לא זאת מהות ההתמחרות?

עו"ד גיא סגלוביץ

שלום, אבקש לפתוח בהתנצלות, תשובה לשאלתך נכתבה בעבר, אך ככל הנראה אינה נראית בפורום. רכישה מכונס, היא מילת קוד לעולם נרחב. כינוסים שונים נעשית תחת כללים שונים. בהתאמה כונס הנכסים אמור לפעול תחת כללים ידועים, מחד, אך מאידך לכונס יש שיקול דעת בהתאם לנסיבות. לכן, לא ניתן להתייחס למקרה שלך, בעיקר בשל העדר פרטים. הטוב ביותר הוא לבקש לדבר עם כונס הנכסים ולהבין ממנו, ראשית, את מקור עמדתו. ייתכן ששיחה כזו תפתור את הבעיה ותאפשר לך להצטרף להתמחרות ללא צורך בהתנצחות. באם הדבר לא יסייע, אנא הרגש חופשי לפנות אלי טלפונית ונברר פרטים נוספים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים