בטי

מידע על הסיבה שבגללה נמכרת דירה ע"י כונס נכסים

האם אדם שקונה דירה מכונס נכסים מקבל מידע על הסיבה שבגללה הדירה עברה לכונס נכסים. במידה ומדובר בעבריין אני חושבת שעל הקונה לדעת זאת, לא? אני חוששת מאותו אדם שהפסיד את דירתו ובוודאי ממורמר, ירצה להפריע (במילים עדינות) לקונה על כך שקנה את דירתו....

עו"ד גיל ורגון

בטי שלום, שאלתך חשובה: בדרך כלל המכירות באמצעות כונסי נכסים הן של אנשים שחייבים כספים ו/או כאלו שאינם מרוצים מהליך המכירה באמצעות כונס. נקודה זו לא אמורה להפריע שכן את רוכשת את הדירה מהכונס ולא מהבעלים הרשום. הוא אחראי למסור לך את החזק בדירה ולהעביר את הדירה לבעלותך. לגבי אפשרויות של התנכלות - הרי זה לא יעזור לחייב ובכל מקרה, ישראל היא מדינת חוק ואני משניח שידעו לטפל בעניין זה. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים