זוהר

תביעה לפירוק שיתוף ןכןנס נכסים

כבר נתבעתי לפרק נכס בו גר 26 שנים היה ע"ש הורי ו2 אחים תבעו- מפטירת אבא- למכור. הסכמתי. ונקבע ש2 עו'ד יהיו הכונסים . הדיון האחרון היה ב- 12-2016 ומאז נשלח שמאי מבימ"ש שלחות דעתו התנגדו התובעים ומבקשים שמאי מטעמם וחקירתו. והשאלה- 1- לפתע ועו"ד שלי מאיים עלי.. שכעת מוכרים.. 2- האם לא צריכים לחכות לחוות דעת בית המשפט ושמאי הצד השני וחקירת השמאי כפי שהם ביקשו? 3-לתשובתכם המהירה אודה זוהר

גיא סגלוביץ' עו"ד

שלום, אתה נמצא באמצע הליך משפטי. כדי לתת לך תשובה צריך לעבור על כתבי הטענות הבקשות הרלבנטיות ועל החלטות בית המשפט. אין זו שאלה לתשובה קצרה ללא מעבר על כל החומר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים