אליסיה

עריכת הסכם ממון בעזרת מגשר משפחתי

שלום, רציתי לשאול האם ניתן לערוך הסכם ממון בין בני זוג בעזרת מגשר משפחה???

חיים מן, עו"ד ומגשר

אליסיה שלום לשאלתך אם ניתן לערוך הסכם ממון בין בני זוג בעזרת מגשר משפחה, התשובה היא לגמרי לגמרי כן. הרעיון של ההליך הגשורי בין צדדים הוא סיוע של המגשר לצדדים לנהל ביניהם מו"מ ולהגיע להסכמות ששני הצדדים שבעי רצון מהם ומעוניינים בהן. לעניין זה - אין חשיבות לשאלה אם ההסכמות האלה מתייחסות לפתרון של סכסוך שכנים, לפתרון של מחלוקת כספית בין אנשים, לניהול הליך של פרידה בין בני זוג או - לעריכת הסכם ממון בין בני זוג נשואים. התוספת היחידה שהייתי ממליץ עליה בנסיבות שכאלה היא לפנות למגשר משפחה שהוא עורך דין במקצועו - כך שבנוסף ליכולת הגישורית שהוא יוכל להביא אתו - הוא יוכל להביא גם את היכולת המשפטית של ניסוח ההסכם ואישורו במידת הצורך בבית משפט. ככל שתידרשי לעזרה נוספת את מוזמנת לפנות ישירות למשרדי בטלפון 02-6246777 בברכה חיים מן, עו"ד ומגשר משפחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום גישור וישוב סכסוכים