זהבה

חלוקת רכוש בלי עו"ד

אנחנו זוג שנשוי שנים רבות מאוד ילדינו ילדים גדולים מאוד ואנחנו רוצים להתגרש החלוקה שתצטרך להיעשות היא חלוקת של 2 דירות שיש לנו במשותף. אנחנו רוצים לסיים הנישואין בלי לערב עורכי דין. איך יוצרים הסכם של חלוקת הרכוש ללא עו"ד?

אבי

בהחלט אפשר לסיים נישואין ללא עורך דין. תחום הגישור קיים כבר שנים ובהחלט נותן אלטרנטיבה טובה. כמובן שיש גם עורכי דין מגשרים, אבל יש גם מגשרים שהם לא עורכי דין (מניסיוני - עדיף). בהצלחה.

דורית גלוברמן- קרט, עו"ד

שלום זהבה, שאלתך מזכירה לי את השאלה שמפנים לרופא שיניים : כיצד ניתן לעקור שן מבלי לפנות לרופא שיניים? כעו"ד שנים רבות וכמגשרת, אני חושבת שחובה לקבל ייעוץ וטיפול משפטי, חובה לקבל חוות דעת משפטית בהם הזכויות המשותפות וכן לבצע מכירה אגב גירושין או העברה אגב גירושין בסיוע עו"ד מומחה בתחום. לפעמים קיצורי דרך הם היקרים ביותר בסופו של יום. ניתן לפנות לעורך דין מגשר שיעשה זאת בצורה מכבדת ועניינית ואין צורך לחשוש מעניין זה. מנסיוני אף מרבית בתי הדין ובוודאי בית המשפט לענייני משפחה מחייבים התייעצות ועריכת הסכם גירושין מסודר. בהצלחה בכל דרך שתבחרי

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום גישור וישוב סכסוכים