open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 29 באוגוסט 2017

            בקשת ויזה על דרכון בלי תוקף מספק

            הגשתי בקשה עבור ביתי בת השנתיים לויזת B1/B2. אחרי הDS-160, אחרי הקביעה של התור ואחרי התשלום, בפירוט של המסמכים שצריך להביא, כתוב: דרכון עם תוקף של חצי שנה אחרי הטיול. הדרכון שלה פג 3 חודשים אחרי הטיול. האם זה שקיבלו את כל המסמכים עד עכשיו אומר שזה בסדר? אנחנו יכולים להוציא לה דרכון חדש אבל הבעייה שאז מספרו יהיה שונה ממה שכתוב ב DS-160. כל האתר הישראלי הוא כישלון חרוץ. תודה.

            29 באוגוסט 2017
          • מנהל הפורום אלכס ברוש 3 בספטמבר 2017

            שלום יוני,

            לא בטוח שהם מקפידים על הכלל של תוקף הדרכון, אבל אם תרצו להיות על הצד הבטוח יותר, אז תנפיקו דרכון חדש ותמלאו טופס DS160 חדש.

            בברכה,
            אלכס ברוש, עו"ד

            3 בספטמבר 2017
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form