מרים

דרך לבל ויזה תייר, לאחר שקבלתי סירוב שלוש פעמים.

אני בת 55 אימא לשבעה ילדים ושני נכדים. בתי בכורה חייה בארהב ונשואה לאזרח אמיקאי ובעלת גריין קארד. הגשתי שלוש פעמים בקשה לויזה תייר ,בכדי לבקרה,אך קבלתי סירוב. כי הם חושבים שאני מתכוונת להישאר בארהב ולא לחזור לארץ. למרות שלחלוטין זאת לא כוונתי. האם אפשר להגיש להם , סוג של סמכתא מעורך דין ,בכדי לשכנע אותם , שאכן אני בטוח , לאחר ביקורי,אחזור לארץ בחזרה????

אלכס ברוש, עו"ד

שלום מרים, למרבה הצער, אין כאן יותר מדי מה לעשות. בגלל שבתך מחזיקה בגרין קארד, לא נותנים לך את הויזה לארה"ב. את יכולה לנסות לבקש שוב, אבל כנראה בעתיד הקרוב לא יתנו לך ויזה. כשבתך תקבל אזרחות אמריקאית , היא תוכל להגיש בקשה לקבלת גרין קארד עבורך... בברכה, אלכס ברוש, עו"ד