אלדד

זירוז תהליך גרין כארד

אשתי אמריקאית ויש לנו ילדים אמריקאים ואנחנו חיים בישראל. המעסיק הנוכחי בישראל הציע לי לעבוד במשרדים בארה"ב. האם אני יכול לבקש תהליך מזורז להוצאת גרין כארד? הבנתי שיש אופציה לעשות את זה ישירות מול הקונסוליה בירושלים אם אני מוכיח שאני צריך לעבור לשם באופן דחוף. איך מוכיחים דחיפות שכזאת.

אלכס ברוש, עו"ד

שלום אלדד, נכון שיש אופציה לזירוז ההליך, אבל בדרך כלל מאשרים את ההליך המזורז רק במקרים בהם בן/בת הזוג האמריקאי/ת מבקש/ת ומוכיח/ה שהוא/היא חייב/ת להיות באופן דחוף בארה"ב. במקרה שלך, הסיכוי לקבל תשובה חיובית אינו גבוה במיוחד. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

אלדד

איפה ניתן לקרוא על האופציה הזאת אונליין? איך היא נקראת?

אלכס ברוש, עו"ד

באתר של רשות ההגירה לארה"ב USCIS.gov ... תקרא לגבי Expedite criteria ... בברכה, אלכס ברוש, עו"ד