ציפי מונסונגו

אזרחות אמריקאית ל-2 ילדים שאבא אזרח

בעלי אזרח אמריקאי ולי יש גרין כארד גרנו באמריקה קרוב ל9 שנים וחזרנו לארץ בעקבות מצב קשה של אבא שלי ז״ל והחלטנו להישאר בישראל אך למרות קשיים כאן רוצים לחזור לאמריקה אך שתי ילדי אינם חוקיים ואפילו לא ניסיתי להוציא אותם חזרה לאמריקה , רוצה לסדר להם את האזרחות כמה שיותר מהר יש לי עוד שלושה ילדים עם אזרחות אמריקאית שנולדו שם יש לי את כל הניירת שצריך אני פשוט לא יודעת מה צריך לעשות בכדי שהכל הסתדר עם הילדים ללא האזרחות מה אתה מציע לעשות? האם אני יכולה לפנות לקונסוליה ולבקש להם אזרחות או שצריך לעבור שוב גרין כארד ואז אזרחות . באמריקה עורכת דין ביקשה אותם ישר לאזרחות לכן לא קיבלתי תשובה שלילית לגביהם ואמרו שצריך לעבור גרין כארד כי בעלי עזב את ארצות הברית שהיה בן שלוש וככה זה נשאר במשך 8 שנים לא עשיתי עם זה כלום והבאתי אותם לארץ ישראל ועכשיו רוצים לחזור ויהיה בעיה להיכנס איתם לארצות הברית . מקווה שהבנתם את הבעיה מבקשת תשובתכם בהקדם תודה ציפי

אלכס ברוש, עו"ד

שלום ציפי, הדבר הכי נכון בנסיבות שלך הוא לבוא אלינו למשרד ולאחר שנבדוק את כל הפרטים, נוכל לתכנן את ההליכים בצורה הטובה ביותר. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד