גל

אנשי קבע וגרין קארד לארהב

אני איש קבע וזכיתי בהגרלת הגרין קארד. מתואם לי כבר ראיון בקונסוליה. האם יש בעיה לאיש קבע לקבל את הגרין קארד? בהנחה שעומד ביתר הקריטריונים... בנוסף, האם מי שזכה בהגרלה עדיין צריך להציג ספונסר בראיון או שזה למי שלא זכה? ושאלה אחרונה, האם אפשר לשנות את הכתובת למשלוח הגרין קארד לאחר מילוי ה DS260 ובשלב בו אני נמצא היום (לאחר קביעת ראיון לקונסוליה)?

עו"ד אלכס ברוש

שלום גל, לא צריכה להיות בעיה עם העובדה שהנך איש קבע (בהנחה שתעבור את בדיקות הביטחוניות). יש דרישה להמצאת ספונסור לכל מי שלא יכול להראות מספיק אמצעים פיננסיים. יש אפשרות לשנות את הכתובת, אבל לא מומלץ להתעסק בזה. כדאי לתת כתובת אמינה מלכתחילה. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד