נויה

הוצאת ויזה A2 לאחר השתתפות בהגרלת גרין קארד

היי, השתתפתי בהגרלת גרין קארד לפני שנה. אני עובדת אל על ולאחרונה התקבלתי לעבודה מטעם החברה בארצות הברית שנדרשת הוצאת ויזה A2. האם יש סיכוי שלא יאשרו לי ויזה זו מכיוון שהשתתפתי בהגרלה? כמו כן רוצה לציין שבן זוגי גר בארהב יש לו גרין קארד מכיוון שאבא שלו אמריקאי. אנחנו רוצים להתחתן אבל הבנתי שזה יכול להוות בעיה עם הוצאת הויזה A2. אשמח לעזרה!

אלכס ברוש, עו"ד

שלום נויה, לגבי השתתפותך בהגרלת הגרין קארד - כל עוד לא זכית בהגרלה, אז לא תהיה שום בעיה במסלול של כל ויזה אחרת. לגבי העובדה שבן הזוג שלך הוא אמריקאי, זה כן עלול להשפיע לרעה במסלול של ויזת A2, אם כי לא באופן אוטומטי (הדבר נתון לשיקול דעתם). בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

נויה

היי אלכס, מבחינת העבודה נאמר לי שעצם ההשתתפות בהגרלה זו מעידה על הצהרת כוונות בהגירה לארהב. האם יש דרך לשכור שירותי עורך דין שיוכל לעזור בהוצאת הויזה? איפה ניתן ליצור איתך קשר? אני חוששת לעבור את הקורס לעבודה ובסוף להתקל בסירוב במעמד הוצאת הויזה.

אלכס ברוש, עו"ד

רק השתתפות בהגרלת הגרין קארד לא מעידה על כלום. רק זכיה בהגרלה. לצורך קבלת ויזה מסוג זה אין צורך בעורך דין. אם תרצי בהמשך לעבור מהויזה הזו לסוג אחר של ויזה, אז נוכל לעזור לך. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד